Mihu razapeli, hoće li preživeti ponedeljak na klupi?!

Dva boda u poslednja četiri meča, ekipa u karantinu, samo da li će Mihajlović tu i ostati?

Srpski trener je sinoć bio blizu smene, posle poraza u Bergamu, pobesneli Berlusconi je kako piše "Repubblica" telefonirao iz svoje vile u Arcoreu Gallianiju sa idejom da Mihajlović odmah bude smenjen.

Gazda je želeo da promoviše bivšeg igrača Cristiana Brocchija u trenera do kraja sezone, ali ga je prvi saradnik Galilani odgovorio.

Ipak, nije još prošla opasnost, Mihajlović derbi sa Juventusom možda ne dočeka na klupi.

On je na jednoj drugoj klupi, onoj optuženičkoj, mediji ga razapinju posle loše serije, a navodno je i Galliani razgovarao sa rezervnim golmanom Abbiatijem kako bi saznao raspoloženje igrača, odnosno da li su oni još uvek uz trenera.

Stvari u prvenstvu su izgubljene, ostaje finale kupa protiv Juventusa, ali treba biti iskren, ovakav Milan nema nikakvu šansu protiv lidera i aktuelnog šampiona i osvajača kupa.

Predigra će biti narednog vikenda na "San Siru", taj meč je u rezultatskom smislu mnogo važniji Juventusu koji je blizu odbrane titule, ali ako Mihajlović bude na klupi i izgubi tu utakmicu, biće sigurno smenjen.

Ironije radi, on je u maju 2014. bio najozbiljniji kandidat za klupu Juventusa kada je Antonio Conte trebalo da ode, ali je dva meseca kasnije ipak šansu dobio Allegri. Kako se priča, ako bi Allegri sada napustio klupu, prvi izbor ljudi iz Juventusa bi bio baš Mihajlović, za njega veruju da bi sa boljim timom od ovog tužnog Milana svakako imao mnogo bolje rezultate.

U svakom slučaju, kako sada stvari stoje, Juventus će biti taj koji će mu uručiti otkaz narednog vikenda, ako do tada ostane trener...

(Sportske.net)
Noviji Stariji