Galliani veruje Srbinu: Ostavite Mihajlovića na miru!

Dobre vibracije stižu do srpskog trenera sa vrha kluba u trenucima kada mu, navodno, posao visio o koncu

Siniša Mihajlović i njegovi igrači su u dubokoj izolaciji od svega što bi moglo da im poremeti fokus od utakmice protiv Juventusa.

Srpski trener je odmah posle poraza od Atalante u Bergamu, povukao ekipu u karantin, gde su u četvrtak imali veoma važnog gosta: obišao ih je potpredsednik kluba Adriano Galliani.

Poznati funkcioner koji je u klubu od 1986. godine, rekao je posle sastanka sa Mihajlovićem, da srpski trener uživa podršku igrača i da je zbog toga njegova pozicija i dalje čvrsta.

"Svi smo mi uz Mihajlovića, svi stojimo iza njega. Izabrali smo ga, ima dvogodišnji ugovor i svakojake spekulacije nas neće usporiti. Ostavite Sinišu da radi u miru!", poručio je Galliani italijanskim novinarima, koji već dugo vremena licitiraju imenima Mihajlovićevih naslednika na klupi “rossonera”.

Ono što je Gallianija zapravo navelo na zaključak da je Siniša i dalje pravo rešenje za klub je njegov odličan odnos sa igračima.

"Ekipa je definitivno uz njega. Posle 30 godina u ovom poslu, verujte mi da umem da prepoznam kada je tim uz trenera i onda kada nije".

(Telegraf.rs)
Noviji Stariji