Brocchijev Milan bolji od Mihinog, bezobrazni Bacca se izvukao pobedonosnim golom (VIDEO)

Rossoneri na debiju novog trenera slavili u Đenovi.

Milan Cristiana Brocchija deluje bolje od Mihinog! Rossoneri su na debiju novog trenera pobedili Sampdoriu u gostima (1:0) i prekinuli niz od pet utakmica bez pobede.

Nije mnogo toga Brocchi promenio u sastavu, daleko od toga da je večerašnja igra model koji želi Silvio Berlusconi, ali mora se priznati da je velikan sa San Sira igrao brže, bio čvršći u defanzivi i da su Milanovi kreativci Bonaventura, Montolivo i Bertolacci dobili malo više slobode u igri, što je, na kraju krajeva, i rezultiralo pobedonosnim pogotkom Carlosa Bacce.

Upravo je Giacomo Bonaventura sjajno prošao po desnom boku u 71. minutu, jednim driblingom izbacio dvojicu čuvara, a onda servirao loptu za Kolumbijca koji je bio neumoljiv - 0:1.

Bacca se na taj način iskupio za dva promašaja sredinom drugog poluvremena, kada je morao da pogodi. U prvom slučaju bezobrazno je pokušao rabonom kada je bio u izglednoj šansi i mogao levom nogom da gađa, a u drugoj je bio sebičan u kontri tri na jedan, pokušao sam da završi akciju i izgubio duel sa De Silvestri-em.



Sampdoria ima za čim da žali. Imali su i Montellini izabranici svoje prilike, pre svega u prvom poluvremenu, u kom su bili u najmanju ruku ravnopravan rival, ako ne i bolji. U 22. minutu Brazilcu Dodou poništen je gol za vođstvo domaćina. Bila je vrlo sumnjiva situacija...

Milanu je ova tri boda neće previše značiti u rezultatskom smislu, pošto se ekipa u finišu sezone fokusira na finale kupa protiv Juventusa, dok bi poraz kod kuće mogao skupo da košta Đenovljane u borbi za opstanak.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji