Milan želi Kovačića?!

Jedna od najtrofejnijih evropskih ekipa, Milan, želi da u svojim redovima vidi fudbalera Real Madrida i nekadašnjeg člana Intera, Matea Kovačića.

"Corriere dello sport" u današnjem izdanju piše da je Milan veoma zainteresovan da ovog leta pošalje ponudu Real Madridu za Matea Kovačića, reprezentativca Hrvatske.

Momak koji je stigao prethodnog leta u Real Madrid upravo iz grada Milana gde je prethodno igrao za Inter, nije se naigrao ove sezone.

Samo sedam puta je bio starter u Real Madridu, još uvek nije stigao do 1000 odigranih minuta u dresu "Galaktikosa" kada se radi o Primeri.

Nije ni mogao da očekuje da će biti u prvom planu Real Madrida pored igrača kakvi su Toni Kroos i Luka Modrić, pa i Casemiro koji se ozbiljno nameće kada govorimo o pozicijama centralnih veznih. I uofanzivnijem delu gde se Kovačić još bolje snalazi je velika konkurencija, tu su Isco, Rodriguez...

Sve su češće priče da će otići ovog leta, ali suma za koju je otišao u Madrid od 34 miliona ga donekle sprečava u tome.

Sigurno je da Milan ne može tek tako platiti taj novac Real Madridu, a pitanje je koliko je Real Madrid spreman da ga se odrekne po sniženoj ceni imajući u vidu da ima samo 21 godinu i da je pred njim velika karijera.

(Sposrtske.net)
Noviji Stariji