Mihajlović: Meni ugovor traje i sledeće sezone...

Trener Milana Siniša Mihajlović kaže da šesto mesto ne zadovoljava 'Rossonere', ali i da veruje da njegov tim može više do kraja sezone.

Posle serije odličnih rezultata i plasmana u finale Kupa, Milanisti su najpre poraženi na gostovanju Sassuolu, da bi potom odigrali bez golova sa Chievom, pa sada zaostaju 11 bodova za mestom koje vodi u Ligu šampiona.

"Očekujem odličan nastup svoje ekipe. Želim da mi pruže dobru igru bez grešaka. Ako bude bilo tako, rezultat neće izostati. Takođe, razultat zavisi isključivo od nas, iako nas očekuje izuzetno težak meč, pogotovo jer Lazio ima igrače koji i te kako mogu da nam zakomplikoju život. Ipak, moramo da se koncentrišeo samo na našu igru i da idemo na pobedu", rekao je Mihajlović pred derbi na San Siru u nedelju od 20.45.

"Šesto mesto nije dovoljno dobro za nas. Ali ništa još uvek nije izgubljeno jer imamo vremena da ovu sezonu načinimo posebnom. Iako su Napoli, Roma i Fiorentina imali bolje sastave na startu sezone to nije opravdanje za nas. Ako budemo igrali sa pravim stavom smatram da možemo da uhvatimo priključak, ali i da ih prestignemo. Kasnimo šest bodova za Interom i Fiorentinom".

Milan - Lazio: Pozvani "Rossoneri"...

Pred gotovo svaki meč tima sa San Sira u novinama se spekuliše kako je upravo naredni duel 'presudan' sa Mihajlovićev posao.

"Novinari su ti koji pričaju o mojoj budućnosti, dok sam ja srećan što sam ovde, a imam i još godinu dana ugovora. Ne razmišljam o budućnosti, već samo o Milanu. Kada vodim ekipu, uvek dajem 100 odsto sebe i ne dozvoljavam da me išta ometa. Isto tako, znam kako stvari funkcionišu u svetu fudbala, pa sam shodno tome svestan imena koja su u prošlosti povezivana sa klupom Milana, ali sam se odavno navikao na tako nešto", zaključio je bivši selektor Srbije.

(B92.net)
Noviji Stariji