NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (18. januar): Adriano u Kini, plejmejker iz Twentea na radaru Rossonera, Cerci u utorak na pregledima u Genoi!

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...

22:35 – MILAN DOVODI HOLANDSKO ČUDO OD DETETA 

Cerci ide u Genou, a Milan će pokušati da se reši i El Shaarawy-a kako bi doveo holandsko čudo od deteta. Opširnije OVDE


20:03 – KONAČNO: STIGLA DOZVOLA, CERCI MOŽE U GENOU!

Katarski investicioni fond je dao dozvolu za prelazak Alessia Cercija na pozajmicu u Genou! Ovu informaciju potvrdila je Milanova televizija. Cerci će sutra obaviti lekarske preglede, javlja Gianluca Di Marzio.

19:59 – MLADA NADA TWENTEA ŽELJA MILANA

Talentovani vezni fudbaler Twentea Hachim Ziyech želja je čelnika Milana. Prema tvrdnjama holandskog Telegrafa italijanski tim je spremio 10.000.000 evra za dovođenje 23-godišnjeg plejmejkera koji je postigao 11 golova ove sezone.

19:21 – I DALJE ČEKAMO NA CERCIJA... 

Katarski infesticioni fond koji poseduje deo Cercijevog ugovora još uvek nije dao dozvolu za prelazak krilnog napadača u Genou, rekao je Adriano Galliani za italijanske medije.

18:48 – ADRIANO PRED POTPISOM ZA JIANGSU

Luiz Adriano je stigao u Nanjing, grad iz kojeg je njegov budući kineski klub Jiangsu Suning. Uskoro ga očekuje potpis ugovora i ozvaničenje saradnje.

17:34 – CALABRIA IDE NA POZAJMICU AKO DOĐE VANGIONI

U slučaju dolaska levog beka Vangionija ove zime, Davide Calabria će napustiti Milan. On će otići na šestomesečnu pozajmicu. 

17:21 – CERCI NA KORAK OD GENOE

Alessio Cerci je vrlo blizu prelaska u Genou, javljaju italijanski mediji. 

15:54 – RIVER PLATE NE ŽELI DA IZGUBI DEFANZIVCA BEZ OBEŠTEĆENJA

Leonel Vangioni bi, prema navodima italijanskih medija mogao već ove zime obući dres Milana. Naime, njemu ističe ugovor na leto, a već se dogovorio sa Rossonerima da se u junu preseli u Italiju kao slobodan igrač. Međutim, to bi se moglo desiti mnogo ranije pošto River Plate ne želi da izgubi igrača bez obeštećenja i želi da ga proda Rossonerima do kraja zimskog prelaznog roka.

15:52 – IGRAČ ATALANTE NA METI MILANA

Atalantin vezista Alberto Grassi je izrastao u zvezdu prelaznog roka! Mladi Italijan je prvo bio meta Fiorentine koja je ponudila 7.000.000 evra. Potom se uključio Napoli, a italijanski mediji sada tvrde da PSG i Milan takođe žele Grassija.

 (Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji