Novi ultimatum za Mihajlovića, Berlusconi se razočarao

Silvio Berlusconi obznanio da ga je Siniša Mihajlović razočarao što se tumači kao signal za vrlo brz rastanak Rossonera i srpskog stručnjaka.

Silvio Berlusconi sve ozbiljnije ramišlja da da otkaz Siniši Mihajloviću: "Gazda se ispraznio, Berlusconijev bes: Milan i Mihajlović su me razočarali". To su reči koje danas ne prenosi samo Gazzetta već i sve ostale sportske i druge novine ističući kako Silvio nije ni rečju spomenuo sudijske greške na štetu Milana što je protumačeno kao siguran znak da je Siniša pušten niz vodu.

Tuttosport prenosi Berlusconijevu potištenost zbog rezultata Milana u prvenstvu: "Silvio pustio niz vodu Mihajlovića: Razočaran sam". Torinski list tvrdi da će Mihajlović dobiti otkaz već u četvrtak ako ne prođe u četvrtfinale Kupa Italije protiv Sampdorije.

Berlusconi je dao novi ultimatum srpskom treneru, ekipa mora da pobedi Sampdoriju u Kupu Italije za dva dana i Frosinone u ligi naredne nedelje.

Srpski stručnjak je, inače, već jednom bio u sličnoj situaciji, da mu visi mač nad glavom. Međutim, tada je vezao tri trijumfa i privremeno sačuvao posao (Sassuolo, Chievo i Lazio). Ovoga puta kriza je još veća, ostvarena je samo jedna pobeda u prethodnih pet mečeva, a strpljenje čelnika Milana je mnogo manje.

U autorskom tekstu jedan od najpoznatijih italijanskih novinara Vittorio Feltri stao je u odbranu Mihajlovića podsećajući da ne mogu uvek treneri da budu krivi za debakle Milana, podsećajući kako su otpisani Allegri, Seedorf, Inzaghi: "Neko drugi bi trebalo da podnese ostavku".

Da Siniša Mihajlović nije glavni krivac i uzrok loših rezultata Milana ove sezone složilo se čak 57% ispitanika na Apeninima, u anketi koju je napravio poznati italijanski novinar Alfredo Pedulla.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji