Deki o duelu sa Mihom: Krstio mi je decu, ali ću da ga pobedim!

Specifičan derbi odigraće sutra uveče na “Giuseppe Meazzi” Inter i Milan (20.45, TV Arena sport 4), a na različitim stranama nastupiće i dva Srbina Dejan Stanković i Siniša Mihajlović.

Deki je trenutno jedan od operativaca crno-plavih dok je Siniša letos postao trener Milana, pa će sigurno leteti perje sutra kada se igra Derby della Madonnina.

“Mnogo smo bitki vodili zajedno za Inter, ali i za Lazio i reprezentaciju Srbije. Miha je i značajan deo mog privatnog života, više mi je od prijatelja. Krstio mi je decu, a meni je kao stariji brat ili stric. Srećan sam zbog njegovog uspeha, krenuo je od nule i sada je u velikom klubu, iako je još uvek mlad trener. Probaću da ga pobedim večeras, da uživam u trijumfu, ali po završetku meča sve se vraća u normalu”, objasnio je Stanković.

O samom derbiju bar Deki zna dosta. Odigrao ih je desetak.

“Na terenu igrači nisu mogli da podnesu tenziju. To je derbi, nikada ne znaš šta će se desiti ili ko će da ga odluči. I zato je ta utakmica impresivna. Uvek sam govorio da je milanski derbi kao otvaranje Skale, događa se dva puta godišnje i kada je tako retko onda je i lepo”, zaključio je Dejan Stanković.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji