Bacca uporedio svoj stil igre sa legendarnim Ronaldom: Bio je ubitačan finišer

Novi fudbaler Milana Carlos Bacca uporedio je svoj stil igre sa legendarnim brazilskim napadačem Ronaldom. On smatra da poseduje slične predispozicije poput nekadašnje vedete brazilske reprezentacije.

"Fascinira me Ronaldo. Nažalost on nije imao sreće i morao je prerano da završi karijeru. Međutim, mislim da sam sličan njemu po hladnokrvnosti. Bio je snažan i ubitačan finišer, i mogao je da učini stvari koje niste očekivali da će uraditi u tom trenutku", rekao je Bacca za Corriere dello Sport.

On je dodao da ne žali zbog činjenice što, za razliku od Seville, Milan ove sezone neće igrati u Ligi šampiona.

"Sevilla je veliki klub, ali Milan je vrhunski tim, jedan od najboljih i sada vidim razliku. Tačno je da sam odustao od Lige šampiona da bih došao, ali želja da zaigram za Milan je bila toliko velika, da mi nije smetalo da podnesem tu žrtvu. Došao sam na San Siro zbog velike šanse za osvajanje Scudetta i povratka u Ligu šampiona", zaključio je 28-godišnji fudbaler.

Bacca se pridružio Rossonerima iz Seville nakon sezone u kojoj je španski tim uspeo da odbrani titulu u Ligi Evrope, a tokom karijere nastupao je za kolumbijski Atletico i Club Brugge.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji