Oni nisu navijali za Federera: Ibrahimovićevo „Idemoooo!“ i Milanova čestitka šampionu

Po običaju, velikan sa San Sira nije zaboravio da iskaže poštovanje svom navijaču, a Ibra je okačio i fotku za prijatelja...

Navijala je publika na Wimbledonu iz petnih žila za Rodgera Federera, mnogi poznate ličnosti su ostale razočarane zbog poraza Švajcarca, ali podrška Novaku osim iz Srbije je stigla i od njegovih starih sportskih prijatelja: italijanskog Milana i švedskog asa Zlatana Ibrahimovića.

Novak nikada nije krio da je navijač popualrnih Rossonera, često je bio njihov gost, družio se sa Milanovim fudbalerima u Dubaiju, posećivao ih i u njihovom trening centru u Milanellu, često je bio gost na San Siru, a jedan od fudbalera sa kojima se najviše zbližio je nekadašnji Milanov napadač Zlatan Ibrahimović.

Postali su prijatelji, Novak je nedavno navijao za Ibrahimovića i njegov PSG, ovaj mu uzvratio na Rolan Garosu, a danas su stigle i čestitke.

Odmah posle meča, Ibra je na Twitteru i Facebooku podelio fotografiju sa Novakom uz čestitke velikom šampionu na osvojenoj tituli i poklič „idemoooo!“ Na Twitteru se oglasio i Milan koji je zadržao praksu da čestita Novaku na svakoj većoj tituli.

S obzirom da je sve izvesnije da se Ibra vraća u Milan, imaće Novak priliku da im uzvrati na podršci već sledeće sezone, a sada mu je tamo i zemljak Siniša Mihajlović.

(MozzartSport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji