Mihajlović hoće Maksimovića u Milanu, Napoli umešao prste

Sve je teže za "Rossonere" da se domognu Romagnolija, a nekadašnji fudbaler Crvene zvezde bi mogao da bude prava opcija...

Milan je ponudio 20 miliona evra za Alessia Romagnolija, ali s obzirom da Roma traži 10 više, Nikola Maksimovića bi mogao da bude glavna alternativa na "San Siru".

"Rossoneri" su izabrali 20-godinjeg Romagnolija kao idealnog fudbalera oko kojeg bi gradili svoju defanzivu za budućnost, a pogotovo i na osvonu činjenice da je Siniša Mihajlović radio sa njim tokom karijere u Sampdoriji.

Nekoliko "prosidbi" je odbijeno, dok "Sky Sport" tvrdi da je "Vučica" zaobišla i poslednju, pošto traži tačno 30 miliona evra.

S obzirom na ovakav razvoj situacije, Milan je počeo da traži alternative, a možda su već na prvom koraku naišli na onu pravu, odnosno defantivca Torina, Nikolu Maksimovića, koji je zanimljiv i Napoliju.

Veruje se da su "Napolitanci" poslali ponudu od 12 miliona evra plus 3 miliona u zavisnosti od kvaliteta nastupa srpskog internacionalca, ali je Toro odbio saradnju.

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji