NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (30. jul): Milan ne odustaje od Witsela, Albertazzi zvanično u Veroni, Ibrahimović sprema veliko iznenađenje...

Svakog dana, sve do kraja avgusta (u 23:00, kada se u Italiji završava prelazni rok), pred vama će biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa letnje pijace. Milan je već do sada potrošio 58.000.000 evra, očekuje se da će još potrošiti najmanje toliko. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...

18:49 – MILAN NE ODUSTAJE OD BELGIJANCA

Rimski Corriere dello Sport piše da Milan nema nameru da odustane od dovođenja Axela Witsela iz Zenita uprkos velikoj konkurenciji nekoliko klubova. Pregovori dva kluba će biti nastavljeni uskoro.

18:42 – CERCI OŠTRO O UPRAVI MILANA

Napadač Milana Alessio Cerci tvrdi da su ga čelnici Milana prevarili kada je zimus izabrao da im se pridruži. "Pogrešio sam jer sam verovao ljudima. Želelo me je nekoliko klubova, čak i Inter, a ja sam izabrao Milan jer su mi garantovali da ću igrati standardno. Ali, ne želim da napustim Milan. Spremiću se dobro i probati da se izborim za mesto u timu", poručio je Cerci, za koga se nedavno interesovala Sampdoria.

16:34 – ZVANIČNO: ALBERTAZZI POTPISAO ZA VERONU

Doskorašnji defanzivac Milana Michelangelo Albertazzi karijeru nastavlja u Hellas Veroni. On je danas potpisao trogodišnji ugovor sa Veronom.

13:04 – IBRA NAJAVIO VELIKO IZNENAĐENJE

Zlatan Ibrahimović ovog leta je dugo pominjan kao potencijalno pojačanje Milana, ali se ipak nije vratio na San Siro. Odlučio je da ostane u Paris Saint Germainu, novinarima je rekao da je srećan u tom klubu, ali i da će njegov transfer leta 2016. izazvati mnogo pažnje. "Moj naredni klub će biti iznenađenje, veoma veliko iznenađenje", rekao je Ibrahimović, koji sa Parižanima ima još jednu godinu ugovora.

12:44 – GALLIANI POVEĆAVA PONUDU ZA WITSELA

Kako navodi Corriere dello Sport, gazda Milana Silvio Berlusconi dao je dozvolu Adrianu Gallianiju da poveća ponudu za plejmejkera Zenita Axela Witsela: 25.000.000 evra plus 5.000.000 bonusa.

12:42 – MATRI I NIANG NE IDU NIGDE

Milan je rešen u nameri da zadrži Matrija i Nianga. Siniša Mihajlović ne želi da se odrekne dva napadača i želi ih imati u ekipi naredne sezone.

12:39 – ROMAGNOLI STIŽE U MILAN

Rimska La Repubblica prenosi informaciju da je prvi čovek Rome James Pallotta dao dozvolu Alessiu Romagnoliju da pređe u redove Milana! Očekuje se da transfer bude završen do kraja naredne nedelje.

(ACMilanBalkan / Mondo.rs / Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji