NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (22. jul): Milanu novih 100.000.000 evra za pojačanja! Matri odlazi, Miha želi Soriana, ali...

Svakog dana, sve do kraja avgusta (u 23:00, kada se u Italiji završava prelazni rok), pred vama će biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa letnje pijace. Milan je već do sada potrošio 58.000.000 evra, očekuje se da će još potrošiti najmanje toliko. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


19:22 – ODUAMADI PONOVO NA POZAJMICI 

Mladi napadač Milana Nnamdi Oduamadi (24), igraće u narednih godinu dana na pozajmici u Turskom drugoligašu Sanliurfasporu. Fudbaleru iz Nigerije će ovo biti sedma pozajmica. U proteklih pet godina je igrao na pozajmicama za Torino, Varese, Bresciu, ponovo Varese, Crotone, prošle sezone za Latinu, a sada je na redu Sanliurfaspor.

16:24 – STIŽE "FINANSIJSKA INJEKCIJA" OD BEE TAECHAUBOLA!

Izgleda da je gotovo sa finansijskim posrtanjem Milana. Repubblica piše da se Silvio Berlusconi dogovorio sa tajlandskim brokerom Bee Taechaubolom koji će tokom vikenda omogućiti ovom klubu još 100.000.000 evra za pojačanja. Milanezi su do sada potrošili 58.000.000 za dolaske Bacce (Sevilla), Bertolaccija (Genoa) i Luiza Adriana (Shakhtar), a do kraja prelaznog roka probaće još da angažuju Romagnolija (Roma), Witsela (Zenit) i Ibrahimovića (PSG).

14:15 – MILAN PRODAJE MATRIJA

Sport Italia je objavio informaciju da Siniša Mihajlović ne računa na Alessandra Matrija u narednoj sezoni, te da će 30-godišnji napadač napustiti Milan.

14:04 – MIHA ŽELI SORIANA, ALI...

Novi trener Milana Siniša Mihajlović želi u timu igrača od poverenja, a jedan od takvih je Roberto Soriano sa kojim je dobro sarađivao u Sampdorii prošle sezone. Problem je što klub iz Đenove traži čak 25.000.000 evra, a srpski stručnjak se nada da bi cena mogla da padne kako se bude bližio kraj prelaznog roka.

14:02 – IBRINA SUDBINA U RUKAMA RAIOLE

Oglasio se Zlatan Ibrahimović koji je poručio da je njegova sudbina u rukama menadžera Mina Raiole. Podsetimo, Inter i Milan su prethodnih nedelja izrazili želju da ga opet vrate u Seriju A, a Šveđanin im je sada ponovo raspalio maštu i nagovestio možda veliki povratak.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji