NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (17. jul): Alex odbio ponudu iz Kine, Genoa želi Cercija na pozajmicu, Ibra odbio Turke, želi u Milan

Svakog dana, sve do kraja avgusta (u 23:00, kada se u Italiji završava prelazni rok), pred vama će biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa letnje pijace. Milan je već do sada potrošio 58.000.000 evra, očekuje se da će još potrošiti najmanje toliko. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


19:29 – MALAGA PRATI AGAZZIJA

Malaga pomno prati situaciju oko golmana Milana Michaela Agazzija. Španski klub vidi Agazzija kao naslednika Ochoe na svom golu, a RosSoneri žele da ga se otarase.

18:54 – ALEX NE ŽELI U AZIJU

Goal prenosi da je Alex dobio ponudu iz Kine, ali da ih je odbio. Brazilac će najverovatnije napustiti Milan do kraja leta.

18:52 – GENOA ŽELI CERCIJA NA POZAJMICU

Milan bi konačno mogao da reši situaciju oko Alessia Cercija koji se ispostavio kao potpuni promašaj, a Mihajlović ne želi da ga zadrži. Genoa se javila sa idejom da uzme Cercija na pozajmicu, a imajući u vidu dobru saradnju dva kluba prethodnih godina moguća je sedildba italijanskog ofanzivca na Marassi.

12:46 – IBRAHIMOVIĆ NE ŽELI U TURSKU

Kao što se i očekivalo. Zlatan Ibrahimović je odjavio Galatasaray i ponovio da nema nameru da se seli u Tursku. On želi da u finišu prelaznog roka pojača Milan.

12:44 – ROMA TRAŽI 30.000.000 EVRA ZA ROMAGNOLIJA

Napoli je ponudio 28.000.000 evra za Alessia Romagnolija, ali ih je Roma odbila. Rimljani traže najmanje 30.000.000 evra za svog defanzivca. Podsetimo, Milan je spreman da inkasira 25.000.000 evra, a više od ove sume neće ići, to je juče potvrdio i Adriano Galliani (OVDE). Sve je izvesnije da će se Rossoneri okrenuti drugim rešenjima na poziciji štopera.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji