NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (16. jul): Milan kupio Abdennoura ali ga ostavlja u Monacu na pozajmici, Menez odlazi, poslednja ponuda za Romagnolija je 25.000.000 evra...

Od danas, pa do kraja avgusta (u 23:00, kada se u Italiji završava prelazni rok), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa letnje pijace. Milan je već do sada potrošio 58.000.000 evra, očekuje se da će još potrošiti najmanje toliko. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


19:07 – NAJNOVIJA VEST!

Milan završava transfer štopera Monaca Aymena Abdennoura, ali za sledeću sezonu! Pošto je Milan iskoristio sve mogućnosti kupovine stranih igrača dolascima Luiza Adriana i Carlosa Bacce, Abdennour bi sezonu pred nama proveo na pozajmici u Monacu, ali bi onda od narednog leta bio i zvanično član Rossonera. To je dogovor koji su načelno postigli čelnici dva kluba, ostaje samo da se posao ozvaniči.

18:59 – MENEZ NAPUŠTA MILAN

Najbolji strelac Milana prošle sezone mograo bi napustiti Rossonere ovog leta, prenosi Corriere dello Sport, a ovakvu mogućnost preneli su mnogi italijanski mediji i portali. Liverpool je, navodno, ponudio 15.000.000 evra za Francuza.

18:57 – MILAN DOGOVORIO TRANSFER ABDENNOURA?

Jedna poznata radio stanica iz Tunisa je zapalila Francusku ekskluzivnom informacijom da su se Monaco i Milan dogovorili o transferu Aymena Abdenonura. Navodno su Rossoneri pristali da plate 30.000.000 evra za reprezentativca Tunisa. Ipak, valja sačekati neke pouzdanije izvore... Možda Galliani samo pravi dimnu zavesu i vrši pritisak na Romu za Romagnolija.

14:41 – NIANG NA METI MARSEILLE-A

Milanov napadač Mbaye Niang koji je nedavno produžio ugovor sa Rossonerima do 2019. godine je sada na meti Olympique-a Marseille-a koji ga želi na pozajmicu.

14:39 –  LIVERPOOL ŽELI NAPADAČA MILANA

Liverpool je ponudio Milanu 15.000.0000 evra za Meneza tvrde izvori sa Ostrva, a Italijani se nadovezuju na priču sa tvrdnjama da bi Rossoneri jedva dočekali da za ozbiljan novac prodaju Francuza koji je pre godinu dana došao kao slobodan igrač.

14:34 –  MILANOVA POSLEDNJA PONUDA ZA ROMAGNOLIJA

Milan dostiže maksimum u trci za Rominim štoperom Alessiom Romagnolijem. Rossoneri su podigli ponudu na 25.000.000 evra i Galliani kaže da dalje od toga neće ići i ako Roma ne prihvati, Milan će se okrenuti drugim rešenjima. Opširnije OVDE.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji