Buongiorno Italia: Gallianijev idealni tim Milana bez Savićevića

Intervju Adriana Gallianija Gazzetti u kom kaže da u Mihajloviću vidi Capella je u centru pažnje kao i tok pregovora o prodaji 48 odsto vlasništva Milana azijskim biznismenima.

"Bum Bum Galliani: Milan izvan Lige šampiona bi bio zaista veliki neuspeh", izjavio je u velikom intervjuu za Gazzettu delo sport Adriano Galliani povodom svog 71. rođendana. Galliani je takođe rekao da je najveća njegova greška u karijeri ispuštanje Pirla iz ruku i njegov odlazak u Juve. Drugi čovek Rossonera je sastavio i najboljih 11 u poslednjih 30 godina otkako vodi sa Berlusconijem Milan. U tom timu u formaciji 4-3-1-2, nema Savićevića i Neste: Rossi – Tassotti, Costacurta, Baresi, Maldini – Rijkaard, Pirlo, Seedorf - Kaka – Gullit (Shevchenko), Van Basten (Inzaghi). Galliani je takođe uporedio Sinišu Mihajlović sa Fabiom Capellom:

"Siniša ima sve osobine koje su neophodne današnjem Milanu, podseća me na Capella".

Ispod najave intervjua sa Gallianijem je naslov koji se odnosi na pregovore o prodaji 48 odsto Milana za 485.000.000 evra koji su juče vodili Silvio Berluckoni i tajlandski broker Bee Taechaubol koji predstavlja grupu biznismena sa Dalekog istoka i Persijskog zaliva:

"Mister Bee, četiri sata u Arcoru, obavezujući pakt za 48 odsto".

U dnu strane rimski dnevnik Corriere dello Sport piše o sve bližoj prodaji 48 odsto Milana azijskim biznismenima: "Sporazum Bee – Berlusconi donosi Milanu 480.000.000 evra". Pozitivan razvoj pregovora u Arcoru je već rasplamsao glasine na fudbalskoj pijaci da će Rossoneri vrlo brzo dovesti u njihove redove Ibrahimovića, Romagnolija i Witsela.

U vhu naslovne strane torinski sportski dnevnik Tuttosport prenosi reči trenera Torina Venture i objavljuje intervju sa Alessiom Cercijem.

"Ventura: sada očekuje veliko pojačanje", stavio je pritisak trener Toroa na vlasnika kluba Urbana Caira koji mu je obećao da će dovesti jednog golgetera. Torino je potvrdio još jednom da je Maksimović skinut sa transfer liste i da neće uzimati u razmatranje ponude koje stižu iz Milana i Napolija. Bivši igrač Torina Cerci u razgovoru za Tuttosport nije zatvorio vrata eventualnom povratku u prvu italijansku prestonicu, ali je podvukao da želi da iskoristi dobro svoje adute u Milanu: "Igram na Milan. A Toro...".

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji