Audi Kup na Areni Sport: Real protiv Tottenhama, Bayern čeka Milan

U utorak počinje četvrto po redu izdanje Audi Kupa, koje se igra svake druge godine, na kome učestvuju četiri ekipe. Sve utakmice sa Allianz Arene prenosiće Arena Sport.

Milan je redovan učesnik na Audi Kupu, a na prethodna tri gostovanja jednom je bio treći (2013. kada je sa 1:0 pobedio Sao Paulo), a dva puta je zauzeo četvrtu poziciju (2009. i 2011.).

Ekspedicija Milana vraća se danas iz Azije, gde su "Rossoneri" učestvovali na turniru u Kini, pod imenom - Internacionalni kup šampiona. Treba da slete na milanski aerodrom večeras oko 20:40.

Milan je na pomenutom turniru savladao Inter 1:0 i igrao nerešeno sa Realom 0:0, ali su Madriđani nakon izvođenja penala slavili 10-9.

Milan ulazi u novu sezonu sa velikim očekivanjima. Novi trener Siniša Mihajllović još uvek traži dobitnu kombinaciju, a sigurno će isprobati razne varijante i na turniru u Minhenu.

Biće ovo još jedna šansa da se igrači koji su došli u Milan tokom ovog leta, još malo uigraju, pre svega Bacca, Adriano i Bertolacci.

U prvom polufinalu sastaće se Real Madrid i londonski Tottenham (utorak, 18:15), dok će u drugom polufinalu snage odmeriti Bayern i Milan (20:45).

Finale, kao i borba za treće mesto na programu su u sredu.

(ACMilanBalkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji