Milan izvisio i za Luiza Adriana, dobio "korpu" i od Witsela, Galliani kupuje u Torinu

Milan beleži poraz za porazom. Posle Ancelottija, Jacksona Martineza, Ibrahimovića i Kondogbije Rossoneri "popili" još jedno ne, od Luiza Adriana...

Milan i dalje muku muči da realizuje jedan transfer na nivou svog imena.

Najtiražniji sportski dnevnik u Italiji Gazzetta dello Sport otvara današnje izdanje sa još jednom uspešnom operacijom Intera u prelaznom roku. "Inter bum, i Imbula", naslov je na prvoj strani za tekst u kojem Gazzetza piše o blic putovanju čelnika Nerrazzura u Marsej kako bi zatvorili finansijsku konstrukciju za prelazak Imbule. Inače, igrač za kojeg je zainteresovan i Milan.

"Reč je o trećem pojačanju Intera u junu posle Mirande i Kondogije. Nerrazzuri čekaju sastanak za Salaha", najavljuje Gazzetta još jedan važan potez Intera na fudbalskoj pijaci.

I dok Inter beleži uspeh za uspehom u dovođenju novih pojačanja, Milan beleži poraz za porazom. Posle Ancelottija, Jacksona Martineza, Ibrahimovića i Kondogbije Rossoneri "popili" još jedno ne, od Luiza Adriana:

"Milan, ispario čak i Luiz Adriano. Sa ugašenim farovima se radi na dovođenju Witsela i Basellija".

No, po pisanju Tuttosporta Milan je dobio "korpu" i od Witsela:

"Milan: ne i od Witsela. Galliani traži Glika i Maksimovića. U tekstu na unutrašnjim stranama se navodi da osim za Maksimovića, prvi operativac Rossonera se zvanično zainteresovao i za informacije o kapitenu Torina".

(MozzartSport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji