Miha "dreši kesu" i odvodi Rajkovića u Milan, "kajmak" ide Zvezdi

Zlatna rukavica Mundijalita na nišanu "Rossonera"
Na dobro poznatu adresu u Ljutice Bogdana stigla je koverta sa izdašnom ponudom "Rossonera" za fantastičnog golmana...

Uprkos namerama čelnika Crvene zvezde da tokom ovog leta na okupu održe svoje omladinske reprezentativce, posle istorijskog uspeha i osvajanja Mundijalita u Novom Zelandu, takav scenario će, čini se, ostati nedostižan za rukovodstvo crveno-belih.

Kako saznaje Sportski žurnal, na vrata stadiona "Rajko Mitić" zakucao je italijanski gigant na čiju je klupu nedavno seo srpski strateg Siniša Mihajlović.

Predstavnici "Rossonera" nameravaju da putem stadiona "San Siro" odvedu zlatnu rukavicu nedavno završenog U20 Svetskog prvenstva, kapitena omladinske selekcije Srbije i Crvene zvezde, Predraga Rajkovića.

Koliko su Italijani ozbiljni u svojim namerama jasno se vidi po tome što su za slobodu u pregovorima sa golmanom spremni da izdvoje fantastičnih 3 miliona evra!

Kao što je poznato, Terzić je ranije poručio da Rajković neće biti prodat osim u slučaju "ponude koja ne može da se odbije", ponude kakva je, sve na to "miriše", upravo stigla u Ljutice Bogdana.

Milan konkurenciju ima u vidu Bridgea, ali teško je verovati da belgijski klub ima dovoljno sredstava da bi se borio sa posrnulim italijanskim gigatnom. Ono što, svakako, Belgijanci nemaju: to je reputacija i ugled koja uprkos bledim rezultatima iz prošle sezone ide uz ime "Rossonera".

Kako se saznaje, želju da u Milan dođe Predrag Rajković izrazio je upravo trener Siniša Mihajlović.

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji