Kandidati za Mihinu "devetku"?

Milan nema klasičnog napadača, dve mete su završile u drugim klubovima, Galliani ima novu listu!

Siniša Mihajlović očekuje da mu klub dovede klasičnog napadača. "Rossoneri" su zimus probali sa Destrom, ali nije se proslavio, neće otkupiti njegov ugovor. Ovaj centarfor se vratio u Romu, priča se da će u Monaco.

Iz Juventusa se sa šestomesečne pozajmice vratio Matri, očekuje da mu srpski trener pruži šansu, ali Milanu je potrebno neko veće ime, odnosno veća garancija.

Jacksom Martinez je bio blizu, ali se u poslednji čas predomislio i najverovatnije će u Atletico. Napadač Shakhtara Luiz Adriano kome ugovor ističe u decembru je otišao za novcem sa naftnog istoka, a stvari se, kada je Zlatan Ibrahimović u pitanju ne menjaju.

PSG i dalje nije rad da ga pusti, dok sa druge strane Raiola ne uspeva da ubrza stvari.

Nova meta je Kolumbijac Bacca koga traži Roma. Milan se nada da će za novac i Ramija koga žele Andalužani završiti posao, ali su ohlađeni zahtevom Seville, Španci traže da za odličnog napadača bude isplaćena klauzula od 30 miliona evra.

Uz Kolumbijca priča se o jednom drugom napadaču Seville, u pitanju je mnogo jeftiniji Gameiro, ali teško da je on rešenje.

Higuain je nerealna meta, Napoli za njega traži 94 miliona evra, odnosno klauzulu, a bez obzira što bi ga De Laurentiis pustio za oko 50 miliona Milan nema taj novac.

Ni neke druge mete nisu baš realne, poput Cavanija. Uz manjak novca problem je i što Milan ne igra Ligu šampiona, to će otežati stvari.

Za osam dana Mihajlović će i zvanično postati trener, uz to on želi da što pre zna sa kim raspolaže, ali manjak alternativa ga sigurno čini nervoznim. Počelo je velikim očekivanjima, ali su se stvari izjalovile, videćemo hoće li Galliani ipak uspeti da stvori tim dovoljno dobar da se vrati u vrh italijanskog fudbala...

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji