De Jong produžio ugovor s Milanom!

Holandski internacionalac se dogovorio sa čelnicima "Rossonera" oko ostanka na "San Siru" i tako je demantovao glasine...

Fudbalski klub Milan objavio je da je iskusni 30-godišnji fudbaler sredine terena, Nigel De Jong prihvatio ponudu čelnika ove ekipe o produžetku saradnje.

Na taj način ovaj Holanđanin, poznat po svojim ne baš naj benignijim startovima u defanzivi, ostaće u ekipi koju je nedavno preuzeo srpski stručnjak Siniša Mihajlović do 2018. godine.

Nigelu De Jongu približavao se istek ugovora koji mu je važio tek još nedelju dana, a po italijanskim medijima uveliko se šuškalo o njegovom odlasku iz tabora "Rossonera".

De Jong se intenzivno dovodio u vezu sa prelaskom u tabor Schalkea, a pominjala se i mogućnost povratka u njegov matični Ajax.

Ipak, potpisom novog ugovora De Jong je praktično otklonio sve spekulacije na tu temu, pa se očekuje da naredne sezone bude okosnica tima Siniše Mihajlovića.

De Jong je u Milan došao 2012. godine iz Manchester City-a i do sada je sakupio 90 nastupa za "Rossonere" u svim takmičenjima i postigao je 7 golova.

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji