Perez Ancelottiju saopštio odluku!

Tokom popodneva predsednik Reala razgovarao sa trenerom, a u 20 časova će pred novinarima objasniti svoje razloge!

Carlo Ancelotti je smenjen godinu dana pre isteka ugovora. Naime, i pored stava ekipe da Italijan treba da ostane, i pored ovacija koje je dobio od navijača, on nije više trener.

"Marca" je objavila da je Perez ostao kod svoje odluke da smeni trenera nakon neuspešne sezone, to mu je i rekao, a pred novinarima će se pojaviti u 20 časova kako bi saopštio zvanično vest i objasnio razloge.

Nijedan trener Reala u Perezova dva mandata i jednom Kalderonovom, koji je sezonu završio bez trofeja, a bilo ih je dosta nije preživeo, Ancelotti se nadao da će ostati, ali ništa od toga.

Real će verovatno brzo reagovati, kako bi mogao da se posveti prelaznom roku. Benitez je veliki favorit da se vrati u klub u kome je bio trener u mlađim kategorijama, kao i u drugom timu devedesetih, a druga opcija je trener Seville Unai Emery.

Ancelottija čeka operacija leđa, ponovio je još jednom da neće natrag u Milan, uzeće godinu dana odmora, ali je Adriano Galliani u Madridu, probaće da ga ubedi da promeni odluku. Milan je sve nade uložio u bivšeg trenera, priča se da Berlusconi neće Emery-a kao rezervnu opciju, kao ni Mihajlovića i Sarrija.

Šta će Galliani garantovati večeras kada se bude sastao sa Ancelottijem i njegovim advokatom Bronzettijem ostaje da vidimo, ali male su šanse da Ancelotti promeni odluku.

Pa ipak, u Milanu se i dalje nadaju.

A sada da sačekamo Perezovo obraćanje novinarima i razloge za smenu.

Inače, pretpostavlja se da će Ancelotti dobiti odštetu, polovinu onoga što je trebalo da mu pripadne naredne sezone, oko 3.5 miliona evra.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji