Milanisti, ovo vam je novi gazda?

Novca ima, nekada su tinejdžerke za njim sekle vene, prošao je pakao droge, spreman je da finansira Milan!

Oni koji su pratili hevi metal osamdesetih setiće se najveće švedske atrakcije, grupe "Europe". "Konačno odbrojavanje" im je donelo desetine miliona, gitarista Kee Marcello je završio u Los Anđelesu, potrošio svoj deo na kokain i devojke i vratio se u Švedsku.

"Kod kuće nisam bio zvezda već samo narkoman. Izlečio sam se i krenuo ponovo u akciju", kaže ovaj gitarista.

Hoće ga novac, kao producent je ponovo zaradio milione, a sada bi mogao da bude frontmen jedne druge "grupe", one investitora koje je okupio gazda Lidsa Massimo Cellino.

Nekadašnji prvi čovek Cagliarija ima ideju da uz pomoć konzorcijuma bogatih uđe u Milan i postepeno dođe do većinskog vlasništva.

Na ideju je došao kada je okupio veliki broj bogatih ljudi spremnih da ulože u fudbal, računa se da bi njihovu ponudu Berlusconi mogao da prihvati i uzme ih kao manjinske partnere.

Kee Marcello bi bio čovek za vezu sa Ibrahimovićem i uticao da se njegov zemljak vrati u klub.

"Oduvek sam se divio Milanu, to je omiljeni klub nas Šveđana i fantastično orgaizovana celina", rekao je Marcello.

Jasno, Šveđani su obeležili istoriju Milana, pomenimo samo Nilsa Liedholma i Gunnara Nordahla, ovaj drugi je i danas najbolji strelac u istoriji "Rossonera".

Jedino, ako hevi metalac bude jedan od vlasnika, ne znamo šta će Galliani uraditi ako od njega budu zahtevali da pusti kosu!

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji