Conte pozvao 34 igrača za meč odluke sa Hrvatskom, ali nikog iz Juventusa!

Selektor Azzurra će sačekati finale Lige šampiona, nakon čega će ujedno i videti na koje igrače iz torinskog velikana može da računa...

Selektor fudbaleske reprezentacije Italije Antonio Conte pozvao je čak 34 igrača na širi spisak za jedan od važnijih mečeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj protiv Hrvatske, ali na njemu se ne nalazi nijedan igrač aktuelnog prvaka i finaliste Lige šampiona torinskog Juventusa.

Conte će konačni spisak saopštiti 7. juna, dan nakon finala elitnog klupskog takmičenja između Barcelone i Stare dame, kada će ujedno videti na koje igrače iz torinskog velikana može da računa.

Kao što je od ranije najavljeno na spisku Azzurra po prvi put se našao i vezista Wolfzburga Daniele Caligiuri, čiji su roditelji poreklom iz Italije, baš kao i krilo Sassuola Nicola Sansone, koji takođe ima dvojni pasoš, pošto je rođen u Minhenu.

Utakmica 6. kola grupe H između Hrvatske i Italije igra se 12. juna u Splitu s početkom od 20.45. Lidersku poziciju u grupi sa 13 bodova drži Hrvatska, dok je Italija druga sa dva boda manje od Vatrenih, ali i dva boda viška u odnosu na trećeplasiranu Norvešku.

ŠIRI SPISAK ITALIJE:

GOLMANI: Sirigu (Paris Saint Germain), Marchetti (Lazio), Padelli (Torino);

ODBRANA: Ranocchia (Inter), Astori (Roma), Acerbi (Sassuolo), Moretti (Torino), Rossettini (Cagliari), Darmian (Torino), De Sciglio (Milan), De Silvestri (Sampdoria), Pasqual (Fiorentina), Criscito (Zenit);

VEZNI RED: De Rossi (Roma), Valdifiori (Empoli), Verratti (Paris Saint Germain), Florenzi (Roma), Parolo (Lazio), Bertolacci (Genoa), Giaccherini (Sunderland), Soriano (Sampdoria), Poli (Milan), Bonaventura (Milan);

NAPAD: Candreva (Lazio), Caligiuri (Wolfsburg), Gabbiadini (Napoli), Pellè (Southampton), Immobile (Borussia Dortmund), Zaza (Sassuolo), El Shaarawy (Milan), Sansone (Sassuolo), Vazquez (Palermo), Insigne (Napoli), Paloschi (Chievo).

(MozzartSport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji