Berlusconi je priznao: Ancelotti se vraća u Milan!

Gazda Rossonera potvrdio najave o povratku slavnog stručnjaka na klupu milanskog velikana...

Ne samo da ima dima, već se zapalila i ozbiljna vatra: Carlo Ancelotti je pragu povratka u Milan!

Konačno se po tom pitanju oglasio i gazda milanskog velikana Silvio Berlusconi. Prvi čovek Rossonera je potvrdio da samo čeka Ancelottijev raskid ugovora sa Realom da ga vrati u Milan.

„Nisam za povratke jer smo imali takve slučajeve u prošlosti i nisu se pokazali kao dobri potezi. Ali za Carletta sam vezan snažnim prijateljskim emocijama. Mislim da bi njegov povratak bio pozitivan stvar. Takođe, imaće odrešene ruke da izabere stručni štab. Ako ga Real pusti, sigurno će se vratiti u Milan“, potvrdio je Berlusconi.

Iako je Ancelotti rekao da bi voleo da ostane u Realu, Florentino Perez mu je kovertirao ostavku još posle eliminacije od Juventusa. Kraljevski klub želi da ispoštuje Italijana i sačeka kraj sezone kada će biti objavljena odluka o raskidu ugovora.

Ancelotti je u Real zarađivao 7.500.000 evra po sezoni, a Madriđani će mu kao obeštećenje za prevremeni raskid ugovora isplatiti 3.500.000 evropskih novčanica.

U ponedeljak će u Madrid doputovati Adriano Galliani kako bi finalizirao pregovore sa Ancelottijem. Pre dva dana u špansku prestonicu je stigao Gallianijev čovek od poverenja i jedan od najmoćnijih evropskih menadžer Ernesto Bronzetti kako bi trofejnom stručnjaku predstavio ponudu Milana. Spekuliše se da će popualrni Carletto poptpisati trogodišnji ugovor sa Rosonerima za platu od 2.500.000 evra po sezoni.

Situacija je prilično jasna. Real će sutra osloboditi Ancelottija, a Milan samo čeka potvrdan odgovor od trofejnog stručnjaka koji im je doneo dve Lige šampiona.

(MozzartSport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji