Trapattoni o Milanovim igračima: Nema dobrog vina od lošeg grožđa

Brani Inzaghija: Giovanni Trapattoni
Legendarni italijanski trener Giovanni Trapattoni, rekao je za svog mlađeg kolegu Filippa Inzaghija da nema talenatovane igrače na raspolaganju kao njegovi prethodnici i bivši treneri Milana i istakao da samim tim slabiji rezultati ne iznenađuju.

Trapattoni je istakao da Inzaghi nije zaslužio da javnost bude toliko oštra, jer nema na raspolaganju igrače sa kojima bi mogao do vrhunskih rezultata.

"Jasno je da Pippo ima probleme da prevaziđe određene probleme i preskoči pojedine prepreke. Kada ste u Milanu ne traže od vas samo pobjede nego i da ih zabavite. Pippo ima neke ideje i vremenom će ih sigurno provesti u djelo. Često je imao priliku da se "oslanja" na pouzdanje i solidne igrače, ali navijači su navikli da za rossonere igraju Kaka ili legendarni holandski fudbaleri, poput Van Bastena, tako da im nije lako da prihvate trenutnu situaciju", rekao je Trapattoni.

Italijan je dodao da bez obzira na sve Inzaghi zslužuje podršku.

"On je izabran za trenera i dobro je što ga i dalje podržavaju. Smatram da u klubu treba da mu vjeruju, jer jednostavno ne možete da dobijete kvalitetno vino od lošeg grožđa", istakao je Trapattoni.

(Sport.ba)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji