Mihajlović "miriše" klupu Milana: Inzaghi mi je prijatelj, ali problem je manjak iskustva

Trener fudbalera Sampdorie Siniša Mihajlović potvrdio je kao realnu mogućnost da na kraju sezone napusti klub iz Đenove, prenose italijanski mediji.

"U ovom trenutku moja budućnost nije važna. Sada je glavna stvar - sledećih devet utakmica. Međutim, nisam siguran da ću nakon toga ostati u klubu", rekao je Mihajlović, a navodi "Repubblica".

Prema nezvaničnim informacijama, za srpskog stručnjaka zainteresovan je Milan, kojeg trenutno vodi nekadašnji klasni napadač "Rossonera" Filippo Inzaghi.

"Inzaghi? On je moj dobar prijatelj, ali njegov glavni problem je nedostatak iskustva. Ja, na primer, radim devet godina", kazao je Mihajlović.

Bivši selektor reprezentacije Srbije sa velikim uspehom predvodi Sampdoriu, koja trenutno zauzima peto mesto na tabeli Serije A i bori se za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Italijanski mediji ranije su objavili da su za Mihajlovića zainteresovani još Napoli i Roma, a poslednjih nedelja najavljuje se da je on i krugu kandidata za mesto menadžera aktuelnog prvaka Engleske, Manchester City-a.

(Blic.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji