Procurelo, ko nudi milijardu za Milan?

Iako je Fininvest demantovao ponudu, oglasili se potencijalni kupci Milana? Planiraju da posao završe do februara!

Juče su stigle vesti iz Bangkoka. Naime, Bee Taechaubol direktor tamošnjeg Country Group Development je potvrdio da je poslao ponudu Berlusconiju.

Radi se o milijardu evra, čime bi kupio većinsko vlasništvo u klubu. "Bangkok post" je citirao italijansku "Repubblicu" koja je pisala da je praktično već prodato 30% za 300 miliona, ali list nije ponudio dokaz za svoje tvrdnje.

"Fininvest", Berlusconijeva korporacija je demantovala da su deonice prodate, a negirali su da je do kraja meseca zakazan bilo kakav sastanak sa potencijalnim kupcima.

Ipak "Gospodin Bi" kako zovu ovog biznismena sa Tajlanda tvrdi da očekuje da se posao završi do kraja ovog meseca.

Da li je u pitanju reklama, ili ozbiljna namera?

Italijanski novinar Gianluca Di Marzio je skeptičan. Prema njegovim rečima pomenuta firma će teško izdvojiti pomenuta sredstva za Milan, on smatra da nemaju takvu snagu da izdvoje milijardu dolara i započnu proces rekonstrukcije Milana.

U svakom slučaju do kraja februara je desetak dana videćemo da li će Tajlanđani kako tvrde u Bangkoku doputovati u Italiju na završne pregovore.

Navijači se nadaju, posle svih posrtanja u poslednjih par sezona da bi svež kapital i novi vlasnici većim ulaganjima vratili Milan na vrh, prvo italijanskog, a onda i evropskog fudbala.
Noviji Stariji