Torres: Hvala Milanu što mi je olakšao put do povratka u Atletico

Španski fudbaler Fernando Torres rekao je da je odlučio da se vrati u madridski Atletico, jer nije imao adekvatnu minutažu u Milanu.

Torres će igrati na pozajmici u Atleticu do juna 2016. godine, pošto je Milan otkupio njegov ugovor od Chelsea.

"Kada sam dolazio u Milan rečeno mi je da ću biti ključni igrač. Nažalost, posle nekoliko meseci nisam bio u prvom planu kod trenera i to me je nateralo da potražim novu sredinu. Želim da se zahvalim Milanu, jer mi je olakšao put, sada sam u Madridu u nadi da ću pronaći sreću", rekao je Torres na koneferenciji za medije u Dubaiju, gde Milan u utorak igra prijateljski meč protiv Reala.

On je dodao da nije previše razmišljao kada se pojavila mogućnost da karijeru nastavi u klubu u kojem je ponikao i za koji je od 2001. do 2007. godine postigao 91 gol na 244 utakmice.

"Još kao mali maštao sam da igram za Atletico. Svi znaju da je ovo moj dom, da se radujem pobedama i patim kad ekipa izgubi. Niko ne može da zamisli kako ću se osećati kad ponovo obučem dres. Navijači uvek traže od igrača da ostave srce na terenu, uveravam ih da ću raditi i više od toga", obećao je Torres.

Torres je pre Milana i Chelsea igrao za Liverpool, dok je za reprezentaciju Španije odigrao 110 utakmica i postigao 38 golova.
Noviji Stariji