Milan želi Kramarića dok je još 'jeftin'

Čelnici posrnulog talijanskog velikana žele Kramarića na San Siro dovesti već ove zime jer se očekuje da će na kraju sezone koštati čak 16 milijuna eura...

Milan pokušava na sve načine dogovoriti dolazak Andreja Kramarića (23) na San Siro već ove zime. Jedina je to prilika "Rossonerima" da se dokopaju kvalitetnog napadača koji im je neophodan jer menadžeri predviđaju kako će Kramarićeva cijena na kraju sezone biti dvostruko veća!

Talijanski mediji kalkuliraju kako Andrej Kramarić u ovom trenutku vrijedi oko osam milijuna eura, a to je novac kojeg bi posrnuli talijanski velikan uspio namaknuti za njegovo dovođenje. No hrvatski reprezentativac i napadač Rijeke ima još nekoliko dobrih ponuda i pitanje je hoće li se odlučiti baš za momčad Milana i Serie A ili će krenuti put neke od ostalih liga 'petice'.

Uz to Kramarić može još i čekati jer njegova bi cijena na ljeto mogla biti čak 16 milijuna eura, a ima klubova koji su je spremni platiti...

A Milanu je pod hitno potreban napadač, čini se kako s Menezom, Torresom i Pazzinijem trener Pippo Inzaghi ne može računati na neke bolje rezultate. Stoga je odlučio riješiti se nezadovoljnih, prije svih su to Niang i Pazzini, te agresivno krenuti u 'lov' na Kramarića. Nada se kako će ga 'zaskočiti' i nagovoriti baš na sutrašnjoj utakmici Italije i Hrvatske u kvalifikacijama za EURO 2016. koja se igra na San Siru u Milanu.

Kramarić je ove sezone dao 13 golova na deset utakmica za Rijeku u HNL i pet pogodaka na osam mečeva u kvalifikacijama za Europa Ligu i grupnoj fazi istog takmičenja. Ukupno, na "Kantridi" je postigao 46 pogodaka na 53 utakmice, što je prosek kakav se rijetko viđa u Europi, osim ako niste Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Diego Costa ili zdrav Zlatan Ibrahimović.

Noviji Stariji