Kramarić izabrao gde bi, ali pitaju se i drugi

Italijanski mediji pišu da je sjajni hrvatski fudbaler prihvatio sve uslove Juventusa, ali da Rijeka ima i ponudu Chelsea. Milan kao u magli...

Mladi hrvatski fudbaler Andrej Kramarić sjajnim nastupima u dresu Rijeke zapao je za oko mnogim evropskim klubovima, pa će bez sumnje uskoro napustiti domovinu.

Pitanje je, međutim, kuda će?

U Milan sigurno neće, zna i zbog kojih razloga, ne moramo da ih pominjemo.

Po pisanju italijanskih medija, 23-godišnji napadač je već dogovorio sve uslove saradnje sa Juventusom, ali Torinezi sada moraju da ubede i Rijeku da im ga proda, jer klub ima i ponudu Chelsea.

Navodno, ako pređe u Juventus Kramarić će zarađivati 1,5 miliona evra u narednih pet godina.

Riječani za ovog fudbalera traže 10 miliona evra, iako bi on po klauzuli ugovora mogao da ode i za pet puta manju sumu novca. Hrvatski mediji veruju da se to, ipak, neće dogoditi jer igrač želi da ispadne korektan prema klubu koji mu je pomogao da igrački stasa posle svađe i rastanka sa zagrebačkim Dinamom.

Kramarić je ove sezone u 15 utakmica hrvatskog prvenstva već postigao 21 gol, dok je prošle sezone u 24 utakmice 16 puta bio strelac. U Ligi Evrope je u 14 mečeva sedam puta zatresao protivničku mrežu.

Nema dileme da se radi o sjajnom golgeteru, kojeg u Hrvatskoj porede sa Alenom Bokšićem.
Noviji Stariji