Inzaghi: Biće Torres kao Crespo

Trener Milana, Filippo Inzaghi, veruje u svoje napadače i govori italijanskim medijima da će oni proraditi u skorije vreme.

Dobar početak, a onda, povratak u surovu realnost.

Milan je odlično počeo sezonu, reklo bi se da je stavio do znanja svojim navijačima da imaju čemu da se nadaju, ali je u ovom trenutku tim koji ne zna za pobedu u Seriji A već 4 odigrana kola.

Ipak, zahvaljujući dobrom startu, sada su na sedmom mestu Serije A sa 17 osvojenih bodova.

Od ove sezone trener je Filippo Inzaghi, legenda ovog kluba, a na sve češće kritike upućene njegovim napadačima, on je odgovorio italijanskim novinarima.

"Na pravom smo putu. Treba nam samo malo strpljenja. Dosta fudbalera je do sada postizalo golove, samo ne napadači, ako izuzmemo Hondu.", rekao je Inzaghi.

"Golovi od Pazzinija i Torresa će doći.

Nadam se da će Torres biti kao Crespo kada je trener bio Ancelotti, tada nije postigao gol mesecima, a onda je jednostavno probio led i postao - Crespo.

Tores se za sada oporavlja još uvek od povrede kolena, sada je bolje i mislim da je odigrao veoma dobro protiv Sampdorije", rekao je Inzaghi.

"U suštini, mislim da je ova utakmica protiv Sampdorije bila najbolja do sada kada je igra u pitanju", zaključio je Filippo Inzaghi.
Noviji Stariji