Janković: Ne plašimo se Milana!

Fudbaleri Verone izuzetno dobro su otvorili novu sezonu u Seriji A, a vrlo dobre partije na startu prikazuje Boško Janković.

On je sa italijanskim medijima razgovarao o utakmici sa Milanom koja se igra ovog vikenda.

"Duel protiv Milana će bez sumnje imati veliki značaj, jer smo u odličnoj formi i igramo protiv kluba koji ima veliko ime u svetskim okvirima, a  koji poslednjih godina možda nema sjaj kakav je imao ranije.", rekao je Janković.

Srpski fudbaler smatra da njegov tim nema razloga da se plaši ‘Rossonera’, sa kojima su trenutno izjednačeni po broju poena.

"Trebalo bi da poštujemo svakog protivnika, ali isto tako i da se ne plašimo bilo koga. Mi smo ih već jednom pobedili, pa zašto ne bismo probali i uspeli ponovo? Spreman sam, prošli put sam upisao i asistenciju, pa nema razloga da i ovog puta dođemo do pozitivnog rezultata.", dodao je 30-godišnji vezista.

On ističe da je veliki kvalitet „žuto-plavih“ odlična atmosfera među igračima, uz pomoć koje klub može da dođe do osnovnog cilja ove sezone, a to je plasman u Ligu Evrope.

Fudbaleri Verone trenutno zauzimaju šesto mesto u Seriji A i meč protiv petoplasiranog Milana na programu je 19. oktobra, od 15 časova u Veroni.
Noviji Stariji