Definitivno odlazi: Balotelli se oprostio od Milana! "Rossoneri" kao zamenu dovode...

Milan i Liverpool pregovaraju o transferu Maria Balotellija na Enfild roud, a kako prenose engleski mediji, agent igrača Mino Raiola je već stigao u Englesku.

Potpredsednik Milana Adriano Galliani je demantovao da je klub dobio ponudu za Balotellija, ali Ostrvo bruji od izveštaja o pregovorima dva kluba.

Sky Sport je preneo da je Balotelli izjavio da mu je četvrtak poslednji dan u Milanellu, a Milannews je preneo kako se oprostio sa saigračima te će uskoro otputovati u Liverpul. Navijači su se okupili ispred kapije Milanella da se pozdrave sa tamnoputim napadačem.

Balotelli je u Milan stigao iz Manchester City-a pre dve sezone. Za oba kluba je postigao po 30 golova na oko 130 utakmica, a spekuliše se da bi u Liverpool prešao za oko 20 miliona funti.

Liverpool celo leto traži dostojnu zamenu za svog prvog strelca iz prošle sezone Luisa Suareza.

Balotelli je poslednjih meseci izražavao nezadovoljstvo u Milanu, dok je on razočarao u dresu Italije na skorašnjem Svetskom prvenstvu.

I tako, dok se spekuliše koliko će biti obeštećenje za italijanskog napadača, Milan polako traži zamenu za istog.

Sportmediaset na vrhu liste želja Milana u ovom trenutku vidi Alvara Negreda (29), Jacksona Martineza (27) i Carlosa Baccu (27).



Napadač Manchester City-a, ipak, nije realna opcija "Rossonera" pošto će biti van terena do novembra zbog povrede stopala.

Kod Jacksona Martineza je otkupna klauzula 30 miliona evra, Milan će pokušati da dovede Kolumbijca na pozajmicu, ali Porto je spreman da razgovara samo ako se pojavi klub koji može da plati pomenuto obeštećenje.






Alternativa ovih napadača je Carlos Bacca, odlični napadač Seville. Bacca je imao impresivnu prošlu sezonu u dresu Seville kada je upisao 12 asistencija i postigao 21 gol na 52 utakmice za španski klub.
Noviji Stariji