Ko će iskoristiti rat u Ukrajini? Ko sve želi Douglasa Costu?

Stanje u Ukrajini je takvo da je nemoguće ubediti većinu velikih zvezda Shakhtara da se vrate u svoj klub. Ko sve želi da iskoristi situaciju? Douglas Costa prva meta.

U Ukrajini je takvo stanje da će čelnici bogatih klubova, pre svega Shakhtara, imati velikih problema da ubede svoje zvezde da se vrate u klub.

Naravno, imaju ugovore i isplaćeni su, ali je jasno na koju kartu će sami fudbaleri i njihovi agenti ići. Douglas Costa je već rekao nešto na tu temu danas. On i njegove kolega smatraju da bi im povratak u Ukrajinu ugrozio život. U tom slučaju i zakon je na njihovoj strani.

Realnost je da će svi koji to mogu i budu želeli verovatno isposlovati odlazak u neki drugi klub. Za najbolje igrače Shakhtara neće biti problem da nađu klub, ali može biti problem oko obeštećenja.

Ko sve pokušava da se okoristi o krizu u Ukrajini? Bolje je pitati ko ne želi.

Douglas Costa je prva meta. Dejli mejl tvrdi da su Arsenal i Tottenham klubovi iz Engleske koji bi ga rado videli u svojim redovima. Čini se ipak da su Italijani u prednosti, pre svega zbog konkurencije. Radna dozvola nije problem, Costa ima portugalsko državljanstvo.

U Italiji je Milan najviše zagrizao Priča se da je agent Coste već bio na razgovorima sa Rossonerima i da je najverovatnije da će Milan već tokom dana uputiti zvaničnu ponudu za Brazilca.

Pored Milana zainteresovana je i Roma.

Costa nije jedini na ceni. Bernard je takođe tražen, kao i Fernando, Fred, Luiz Adriano, Taison, Teixeira...

U Ukrajini se ipak igra fudbal. Shakhtar je juče osvojio ukrajinski Super kup. Igralo se na zapadu u Lievu, a Shakhtar je pobedio sa 2:0 Dinamo iz Kijeva.
Noviji Stariji