Znate da je dobar intervju kad Mario Balotelli ispituje – samog sebe!

Nema mnogo novinara koji mogu da izađu na kraj sa fudbalskom ličnosti kakva je Mario Balotelli. Šta se desi kada je novinar upravo Mario Balotelli?

Slikovita kampanja kompanije Puma i ideja da Mario Balotelli uradio intervju sa samim sobom. Znate da će biti dobro...

Super Mario je sebi postavio niz jako zanimljivih pitanja u vezi sa Svetskim prvenstvom, sa uspomenama koje ima na to takmičenje i u vezi sa očekivanjima u vezi sa predstojećim Mondijalom.

Nije propustio da se Balotelli osvrne na 2006. godinu i titulu svoje zemlje, na Zidanov čuveni udarac glavom na Materazzija.

Kao fudbaler koji je igrao važnu ulogu na EP 2012, Balotelli veruje da je njegov tim sada jači nego pre dve godine, u ekipi izdvaja Pirla i Buffona, ali i naravno sebe kao najboljeg tehničara, najzgodnijeg, 'najkulijeg' i najzabavnijeg fudbalera opomenuvši samog sebe da ne postavlja pitanja na koja zna odgovor.

Ako ste mislili da će 'Zlatnu kopačku' staviti na trofejnu vitrinu, prevarili ste se – čuvao bi je u cipelaru, gde drži i ostalu obuću.

Ono o čemu nije govorio jeste interesovanje inostranih klubova koje vlada za njim i mogućnost da na leto napusti Milan. U javnosti se već pominju Arsenal, ali i Liverpool, te Monaco, kao zainteresovani klubovi.

Uostalom, pogledajte intervju.

Noviji Stariji