Najnovije transfer novosti (28. januar): Constant neće u Napoli, Milan blizu dovođenja igrača QPR-a, Lazio bi golmana Milana

18:52 - Sky Sport: Lazio je zainteresovan za golmana Milana, Gabriela.

18:50 - Kako prenosi Gazzetta dello Sport, Kevin Constant nema nameru da napusti Milan i preseli se u Napoli. Milan se već dogovorio sa Napolijem oko trampe u kojoj bi Constant prešao na San Paolo, a Pablo Armero se preselio na San Siro, ali je neočekivana odluka Constanta da ne želi da pređe u Napoli pokvarila planove dveju klubova.

18:25 - Milan je posle Michaela Essiena blizu dovođenja još jednog pojačanja iz Premier lige. Vezni igrač Fulhama Adel Taarabt (24) blizu je da pojača redove Milana. Prema pisanju Mediaseta delegacija Milana spremna da je krene put Londona, gde bi obavila pregovore sa QPR-om i Fulhamom oko angažovanja Adela Taarabta! U transfer bi bio uključen i defanzivac Cristian Zaccardo.

14:48 - Adriano Galliani je potvrdio da Kevin Constant blokira posao oko trampe za Armera i demantovao interes Cercija i Coentraa.

"Mi imamo dogovor sa Napolijem i Armerom. Nedostaje samo da Constant pristane. Videćemo da li možemo da završimo posao. Cerci nije naša meta. Coentrao nam je interesantan, pitao sam Real, ali su oni rekli "ne". Vidića i Palettu nismo tražili. Bila je opcija da sa Cagliarijem uradimo trampu golmana Agazzija za Ameliu, ali je to propalo", rekao je Galliani.

14:29 - Krilni igrač Torina Alessio Cerci biće, kako stvari stoje, novo pojačanje Milana, prenose italijanski mediji. Mediaset tvrdi da su "Rossoneri" spremili 10 miliona evra za igrača koji je želja novog trenera Clarenceea Seedorfa. Holanđanin veruje da je Cerci idealno rešenje za mesto u formaciji na kojoj insistira: 4-2-3-1. Milan će, kako se navodi, "bikovima", uz novac, ponuditi i Riccarda Saponara. 26-godišnji fudbaler ove sezone igra na vrhuncu karijere, a do sada je na 21 utakmici u Seriji A postigao 10 golova i upisao 8 asistencija.

14:26 - Pošto Kevin Constant ne želi da napusti klub i bude deo trampe sa Napolijem za Pabla Armera, Milan je sada spreman da po istom receptu ponudi Napolitancima Philippea Mexesa. Ali, pored Mexesove ogromne plate (4 miliona po sezoni!), pitanje je da li Rafa Benitez želi takvog igrača za rešenje problema na štoperskim pozicijama.

14:21 - Clarence Seedorf je zatražio od uprave Milana da mu dovede levog beka Napolija Pabla Armera jer nije zadovoljan Emanuelsonom i Constanom. Čelnici Rossonera rade na pokušaju trampe sa Napolitancima u kojoj bi za Armera dali Constanta. Međutim, problem je što Constant ne želi iz Milana. Uprava kluba pokušava da ga nagovori da prihvati trampu...
Noviji Stariji