Najnovije transfer novosti (27. januar): Milan traži štopera, Essien izabrao dres s brojem 15

16:46 - Predsednik Parme je izjavio da ne namerava da proda vezistu Parola i defanzivca Palettu, te da će oni ostati u Parmi. Za oba igrača je zainteresovan Milan.

16:17 - Michael Essien će u Milanu nositi dres sa brojem 15. Poslednji koji je nosio taj dres bio je legendarni Djamel Mesbah.

16:10 - ZVANIČNO: Michael Essien je novi igrač Milana. Došao je kao slobodan igrač iz Chelsea i potpisao ugovor na godinu i po dana.

12:13 - Novo pojačanje Milana Michael Essien biće sutra predstavljen novinarima na konferenciji za medije u sportskom centru Milanello (13:00). Essien je potpisao ugovor sa "Rossonerima" do 30. juna 2015.

11:59
 - Kako prenosi "La Repubblica", Milan je navodno ponudio Napoliju razmenu Mexes-Armero. 

11:56 - Fiorentina se uključila u trku za Cristiana Zaccarda. 

11:52 - Milanu je pod hitno neophodan štoper. Silvestre i Zapata su povređeni, Mexes nije po Seedorfovom ukusu, tako da mu ostaju samo novajlija Rami i neubedljivi Bonera. Već danima se pominje ime Gabriela Palette iz Parme, ali Rossoneri su izgleda ozbiljno zainteresovani i za Nemanju Vidića. Srbin će napustiti United na kraju sezone, a Rossoneri se nadaju da bi mogli da ga angažuju već ovog januara. Međutim, konkurencija su im Juventus, Napoli, Barcelona i Fiorentina.
Noviji Stariji