Allegri: Balotelli je bio odličan

Trener Milana Massimiliano Allegri rekao je da je srećan što su se ’Rossoneri’ pobedom nad Celticom sa 3:0 u Ligi šampiona vratili na pravi put.

Allegri je posebno bio zadovoljan igrom Maria Balotellija, koji je ponovo prethodnih nedelja bio više u centru pažnje zbog ponašanja van terena, nego igara na njemu.

„Zaslužili smo da osvojimo bodove, igrali smo veoma dobro. Nije bilo lako, Milan je poslednji put u Glazgovu slavio još 1969. godine. U prethodnom periodu smo stvarali dosta šansi, ali ih nismo koristili. Srećan sam i zbog Balotellijeve partije, bio dobar u napadu, a pomagao je i na sredini terena“, rekao je Allegri.

Golman italijanske ekipe Christian Abbiati pobedu koja je ostavila Milan na putu ka osmini finala posvetio je predsedniku Silviu Berlusconiju.

„Ova pobeda bila je važna iz mnogo razloga. Napadali smo od početka, a to nije bilo lako. Još mnogo mečeva je pred nama, a čeka nas novi izazov već u nedelju u prvenstvu. Takođe, ovaj trijumf hoćemo da posvetimo predsedniku Berlusconiju“, naveo je Abbiati.

Ekipi Milana to je bila prva pobeda u poslednjih mesec dana, računajući sva takmičenja.

’Rossoneri’ u poslednjem kolu H grupe dočekuju Ajax i dovoljan im je bod za osminu finala.
Noviji Stariji