Ljajić ima predugovor sa Milanom?!

Izgleda da je predugovor sa "Rossonerima" najveća prepreka odlasku u Atletico. Fiorentina traži za srpskog igrača 10 miliona evra.

"AS" piše da se Falli Ramadani dogovorio sa Milanom, da Ljajić ima predugovor i da bi, i ako ostane u Firenci do narednog leta, praktično presedeo godinu do odlaska u Milan.

To je problem, sada navodno agent našeg reprezentativca pokušava da se dogovori sa Milanom da se taj dokument poništi, kako bi se Ljajić preselio u Madrid.

Ako su ovi navodi tačni, našeg fudbalera i Atletico čeka trka sa vremenom. Sve je izvesnije da će Ljajić biti prodat i da Atletico ima nameru da plati 10 miliona evra koliko traži Fiorentina.

Nije tajna da Diego Simeone želi Ljajića, Atletico bi mogao do kraja prelaznog roka da proda Adriana i na njegovo mesto bi uskočio nekadašnji fudbaler Partizana.

Transfer priča koja traje čitavo leto je uticala na Ljajićev status u klub, kako sada stvari stoje on bi na otvaranju sezone protiv Grashoppersa u četvrtak u kvalifikacijama za LE mogao da bude na klupi.

Fiorentina šampionat počinje u ponedeljak kada će dočekati na svom terenu ekipu Catanije.
Noviji Stariji