Roditelji Balotellija: Mario nema vremena za nas, laže da smo ga tukli

Maria su pravi roditelji zbog siromaštva dali na usvajanje kada je imao dve godine, a svi pokušaji da ga vrate ostali su bezuspešni.

Pravi roditelji Maria Balotellija, Thomas i Rosa Barwuah, ispričali su šokantnu ispovest o odnosu sa čuvenim fudbalerom.

Od ranije je poznato je da su Maria Balotellija roditelji dali na usvajanje kada je ima dve godine, jer Thomas i Rosa, koji su živeli u predgrađu Brescie, nisu mogli svom detetu da pruže normalan život. Osim Maria, njih dvoje imaju još troje dece, Abigala, Enocha i Angel.

"Mario je provodio sate svakodnevno igrajući fudbal na kiši. Moj prijatelj je rekao Mariu: "Ti si zaista Super Mario". To je ime koje smo mu dali", rekao je otac napadača Milana.

Thomas je otkrio šokantan detalj da ga je Mario samo jednom pozvao na utakmicu, i to dok je igrao za Inter.

"Jednom je kupio četiri ulaznice i dao ih je bratu Enochu. Pitao sam ga da li mogu da dođem da gledam utakmicu, odgovorio je da Enoch ima ulaznice i da može da ih da kome god hoće. Mario nas se nikada nije setio. Ni na rođendane, ni na Božić, ništa. On nije isti dečak kojeg sam znao dok je bio mlađi. Bio je uvek nasmejan. On je bio problematičan, ali na dobar način".

Porodica Balotelli koja je usvojila Maria, nekoliko puta je uspela da odloži povratak dečaka u njegovu pravu porodicu, iako su Thomas i Rosa činili sve da to urade.

"U početku nismo bili sigurni da li da ga damo na usvajanje, ali odlučili smo da je to najbolje za Marija. Viđali smo ga svake sedmice. Mislili smo da će se u nekom trenutku vratiti nama. Međutim, svaki put kada smo pokušali da ga vratimo, balotelijevi su uspeli da produže vreme za usvajanje. Nismo mogli da platimo advokate u našoj borbi za Maria, tako da je ostao sa njima. Rekao je da će doći da nas poseti i da će se igrati sa svojom braćom i sestrom, ali on jednostavno nema vremena za nas, njegovu majku i oca", dodao je Thomas.

Thomas i Rosa su putem TV čuli kako je Mario u jednom intervjuu rekao kako su ga roditelji ostavili u bolnici i kako su ga tukli dok je bio mali.

"Mario je bio uveren da smo ga ostavili u bolnici, ali to nije istina. To što mu Balotellijevi pričaju, to zaista boli. Balotellijevi su ga okrenuli protiv nas. Kako možete reći da želimo biti s njim samo zbog novca. Mi ne želimo nikakav novac. Znate šta, sada je počeo da priča da smo ga tukli kad je bio dete. To je laž. Nikada ga nismo tukli. Nismo uradili ništa loše. Želimo svog sina više od svega, ali mislim da je sada prekasno", rekao je sa suznim očima Thomas.

Noviji Stariji