Milan ne odustaje od Ljajića

Iako je dogovor Adema Ljajića i Fiorentine o novom višegodišnjem ugovoru bio na pomolu, čelnici Milana kao da su krenuli u novu ofanzivu kako bi ga doveli u svoje redove.

"Rossoneri" su spremni da se odreknu Mbaye-a Nianga koji bi bio poslat u Sampdoriju, kako bi oslobodili mesto za Ljajića u svojim redovima. Kako pišu italijanski mediji, to je i glavni razlog zašto najavljeni novi ugovor između Ljajića i Fiorentine još uvek nije potpisan.

Očigledan jaz između dve strane mogao bi da iskoristi Milan. Već smo pisali kako su Rossoneri ozbiljno zainteresovani da ga dovedu na San Siro. Ne krije to ni Adriano Galliani, a prema današnjim vestima iz Italije postoje tri scenarija po kojima bi Ljajić postao deo čete Massimiliana Allegrija.

Prema jednoj verziji, Milan će čekati da Ademu narednog leta istekne ugovor (ako se ne dogovori sa Fiorentinom oko produžetka), kako bi ga doveo kao slobodnog igrača, po drugoj je spreman da za 11 meseci plati i otkupnu klauzulu (ako potpiše novi ugovor sa Violom ), a prema trećoj – najmanje verovatnoj – dovešće ga odmah i platiti mnogo manje nego što bi Fiorentina tražila u slučaju obnove saradnje. Čak je Tuttosport juče naveo da je Adem Ljajić prošle sedmice putovao u Milano, kako bi kupio kuću!

Nije Milan jedini zainteresovan za fudbalera koga Siniša Mihajlović uporno ignoriše i ne poziva u reprezentaciju Srbije. Zna se za interesovanje Lyona, Tottenhama i Atletico Madrida, a poslednja informacija glasi da su Jorgandžija spremile deset miliona evra kako bi vezistu preselili na Vicente Calderon.

Dilema traje...
Noviji Stariji