Galliani demantuje: Nismo se sastali sa Di Nataleom

Gazzetta je ranije danas javila da je Di Natale zaintrigiran ponudom čelnika Milana

Direktor Milana Adriano Galliani po običaju je demantovao izveštaje da je u društvu Arieda Braide večerao sa Antoniom Di Nataleom i njegovim agentom Karpeđanijem.

"Te vesti su potpuno bez osnova. Koliko ja znam, Di Natale je sinoć bio u Udinama iz porodičnih razloga. Ni on ni njegov agent nisu bili u Milanu“, izjavio je Galliani za Mediaset, a na vama je da li ćete mu poverovati.

Podsetimo, Gazzetta je javila da je Di Natale zaintrigiran ponudom čelnika Milana, koju je dobio na pomenutoj večeri, te da će održati razgovor sa gazdom kluba Giampaolom Pozzom i njegovim sinom Ginom.

Pitanje je gde bi se našlo mesta za Di Natale u timu Milana. Trener Massimiliano Allegri planira da igra sa dva napadača, a prednost imaju Mario Balotelli i Stephan El Shaarawy, tu je Mbaye Niang, a Rossoneri su jako blizu da dogovore transfer Carlosa Teveza na San Siro.

Pre samo nekoliko dana izgledalo je da je izvesno da će se legenda kluba iz Udina penzionisati kao Zebreta, kada je javljeno da je postignut dogovor o produžetku ugovora sa Udineseom do 2015. godine uz povišicu.

Ali sada Gazzetta dello Sport kaže da taj dogovor nije finaliziran.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji