Materazzi: Odakle Ibra ode, ti osvoje Ligu šampiona...

Nije se dugo čekalo da Marco Materazzi uzvrati udarac Šveđaninu.Bivši fudbaler Inter pričao o sukobu Murinha i Ibre, ali i o tome kako je Balotelliju sekao čarape pred trening...

Od Materazzija svašta možete da čujete, možda retko šta pametno, ali se on nikada ne ustručava da kaže što misli.

Pre nekoliko nedelja je Zlatan Ibrahimović rekao da će Materazzi ostati poznat jedino po tome što ga je Zidan udario glavom i da je sigurno da je Italijan vređao porodicu legendarnog fudbalera.

Sada se oglasio "Matrix".

"Iskreno, mene plaši da Milan ne osvoji Ligu šampiona. Jer odakle Ibrahimović ode, taj tim uzme pehar. Tako je bilo u Interu, tako je bilo i u Barci", objasnio je Materazzi.

"Sećam se kada je insistirao da ode iz Intera u Barcelonu, rekao je Chivu da bez njega nećemo biti ni prvaci. Onda mu je Murinho pred svima poručio da ide i da će Inter bez njega osvojiti sve. Svi znamo šta se desilo", otkriva nekadašnji štoper Intera.

Pričao je i o Balotelliju koga je jurio posle meča sa Barcelonom da prebije kada je mladi napadač bacio Interov dres.

"Balotelli i ja smo ostali prijatelji, šaljemo hiljade poruka jedan drugom. To što je otišao u Milan, nije ništa čudno, on je veliki Milanista. Sećam se da je želeo da trenira u crveno-crnim čarapama, pa sam mu ih sekao i pravio rupe. Smejali smo se kao ludi", otkrio je Materazzi.

"Sa Balotellijem, Milan je favorit protiv Intera, ali neka, nama uloga autsajdera odgovara", smatra nekadašnji fudbaler.

Trenutno je u trenerskoj školi.

"Završiću je do leta, a onda krećem da pravim nevolje. Moja generacija stupa na scenu, u školi su Inzaghi, Grosso, Cannavaro, Oddo, Gianluca Zambrotta, imamo duh kao 2006. kad smo pokorili svet", poručio je Materaci koji je u finalu dao gol Francuzima, isprovocirao isključenje Zidana i na kraju posle penala sa Italijanima podigao pehar.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji