Gotovo? Balotelli u Milanu?

Engleski mediji tvrde da se Balotelli sinoć na žurci u svojoj kući oprostio od prijatelja u Engleskoj. Danas odlazi u Milan, transfer vredan oko 20 miliona, Boateng deo paketa?

Mario Balotelli je blizu Milana. Danas Mino Raiola stiže u Manchester kako bi zatvorio pregovore, a izgleda da City jedva čeka da proda Italijana.

Jednostavno, Mancini je rekao gazdama da je Balotelli totalno nemotivisan, da je najbolje da ga prodaju, pa će "Građani" popustiti i spustiti cenu, za oko 20 miliona evra Milan bi mogao da dobije Super Marija na "popustu".

Deo paketa bi trebalo da čini Kevin Prince Boateng koji igra očajnu sezonu, a Mancini smatra da bi mogao da ga uklopi u tim, no videćemo kakva je Galijanijeva ponuda.

On i dalje tvrdi da nema ništa od dolaska Balotellija, no nešto se dešava. Fudbaler je sinoć prema nekim izvorima napravio oproštajnu žurku, a izgleda da je jedina prepreka sporazumu način plaćanja.

Naime "Rossoneri" bi da plaćaju od leta i to u nekoliko godišnjih rata, City ne želi da šalje Balotelija na pozajmicu.

Njima novac nije problem, verovatno će popustiti na kraju, ukoliko stvarno žele da se reše Balotelija koji nije ni blizu ekipe u poslednje vreme, a ove sezone je postigao samo jedan gol.

Novo poglavlje u Balotellijevoj karijeri?

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji