Galliani: U ponedjeljak počinje rasplet

Potpredsednik Milana Adriano Galliani kazao je da će u ponedeljak biti nastavljeni pregovori sa Manchester City-em oko transfera Marija Balotellija.

Iako je u subotu Adriano Galliani kazao da od dolaska Marija Balotellija na "San Siro" neće biti ništa, već danas je svoje tvrdnje preformulisao i potvrdio da će u ponedeljak biti nastavljeni pregovori sa "Građanima".

"Juče je bilo 99.9% šansi da ne dođe, danas je 99.5%! Situacija se razlikuje u tome što će "vreća" sa novcem ostati zatvorena do ponedeljka" kazao je Galliani.

Mino Raiola juče je objasnio gde je nastao problem u pregovorima Milana i Manchester City-a. Agent tamnoputog napadača kazao je da "Građani" ne žele da pozajme "Super Marija" i da će Milan morati da plati čitavu sumu odmah.

Sa druge strane, "Rossoneri" bi, po starom dobrom receptu, "robu" na poček, pa su tako ponudili 30 miliona evra za Balotellija ali je ponuđeni period otplate od šest godina bio neprihvatljiv za šeike.

Juče su italijanski mediji objavili informaciju da je City-u poslata niža ponuda za Balotellija ali sa opcijom da novac odmah bude isplaćen.

Ni Massimiliano Allegri danas nije želeo da odbaci mogućnost dolaska Marija Balotellija pa se čini da bi Italijan vrlo lako mogao da se vrati u Serie A, na stadion "San Siro" do četvrtka, do kada traje prelazni rok.


0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji