Allegri o Atalanti, Balotelliju, Robinhu...

Trener fudbalera Milana Massimiliano Allegri održao je interesantnu konferenicju za medije nakon duela sa Atalantom govoreći o gorućim pitanjima koja interesuju navijače "Rossonera".

Od tima koji je sredinom prvog dela sezone bio prežaljen Milan se vratio u trku za mesto koje vodi u Evropu, a kako vodeći timovi "kiksiraju" iz kola u kolo "Rossoneri" bi, brže nego što se bilo ko nadao, mogli da se nađu na jednoj od prve četiri pozicije na tabeli.

Nakon trijumfa u Bergamu ekipa Massimilijana Allegrija zauzima petu poziciju a strateg "Rossonera" uglavnom je bio zadovoljan prikazanim nakon jedanaeste pobede svog tima u tekućoj sezoni.

"Danas nam je jedino falilo više prisebnosti pred golom protivnika i to je ono na čemu ćemo raditi pred meč sa Udineseom. Atalanta nam je u pojedinim momentima zadavala probleme ali sam zadovoljan činjenicom da već drugi meč za redom na gostovanjima ostajemo nesavladani" kazao je Allegri.

Komentarišući januarski prelazni rok Allegri je opravdao dovođenje vremešnog Zakarda u klub iako su čelnici Milana još na kraju prethodne sezone rekli kako će se raditi na podmlađivanju tima.

"Gradimo tim koji će se odlikovati kvalitetom ali sa mladim igračima. Zakardo ima 31 godinu ali je osvajao SP i gladan je uspeha i želje da se dokaže što je nama najvažnije. Što se tiče Robinha, ne znam hoće li i naredne sezone igrati u našem klubu pa priliku radije dajem Niangu" istakao je Allegri osvrnuvši se i na mogući dolazak Marija Balotelija.

"Balotelli? Ne želim da razmišljam o njemu sve dok je igrač Manchester City-a. Ukoliko dođe na San Siro onda ću razmišljati o tome kako ću ga uklopiti u tim. Očigledno je da ne želim da odbacim mogućnost njegovog dolaska..." rekao je Allegri i na taj način podstakao spekulacije da bi "Super Mario" do kraja januara zaista mogao da pojača "Rossonere".

Milan se u okviru 23. kola sastaje sa Udineseom na "San Siru" a videćemo hoće li do tada navijače obradovati eventualni dolazak Balotellija u klub.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji