Serie A - "Vučica" kod šampiona, Inter "skida mrak"

Derbi utakmica u subotu u Torinu, Roma traži iskupljenje za loše partije kod kuće. Milan bi da uđe u seriju pobeda, u nedelju uveče Fiorentina kod Intera...

Šesto kolo će otvoriti Parma i Milan. Domaćin u pet kola ima isto toliko bodova, raspored im nije išao na ruku, ali čini se da imaju kvalitet za sredinu tabele. Roberto Donadoni će predvoditi Emilijane protiv ekipe za koju ga vežu najlepše igračke uspomene, a i sada se pominje kao kandidat za Milanovu klupu.

"Rossoneri" su jači za Robinha, potrebna im je pobeda, kao uvod u gradski derbi naredne nedelje.

U subotu uveče Zeman sa Romom stiže u Torino. Kakav ga doček čeka ne treba ni posebno napominjati, Juventus je izgubio prva dva boda u utorak u Firenci, a navijači su ostali razočarani igrom.

Sada je pobeda imperativ, već u utorak na "Juventus Arenu" stiže Shahtar, taj meč bi mogao da bude odlučujući kada je u pitanju borba za osminu finala LŠ. Conte možda odmori Pirla, a videćemo ko će biti u napadu uz Vučinića. Vidal, Marchisio će početi meč, šansu možda dobiju Marrone i Caseres od početka.

U nedelju, centralna utakmica je duel Intera i Fiorentine. Igraće se u večernjem terminu, Stramaccionijev tim je kaznena ekspedicija u gostima, kod kuće nisu pobedili nikoga. Fiorentina je odigrala sjajno protiv Juventusa, nije dobila. Montela i njegov tim su sada na iskušenjima, i Tomović i Ljajić su najavljeni u startnoj postavi.

U ostalim mečevima, Napoli ide na noge odličnoj Sampdoriji, Krstičić će ponovo dobiti poverenje Ferrare. Brkić i Basta su na matineu protiv Genoe, za koju roviti Janković izgleda neće igrati.  Od naših Alen Stevanović bi mogao da počne meč u sudaru Atalante i Torina.

Subota:

Parma - Milan 18:00
Juventus - Roma 20:45

Nedelja:

Udinese - Genoa 12:30
Sampdorija - Napoli 15:00
Atalanta - Torino
BoloGNa - Catania

Cagliari - Pescara
Lazio - Siena
Palermo - Chievo
Inter - Fiorentina 20:45

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji