Tri vezna fudbalera Reala na meti Milana

Milan je u potrazi za novim zadnjim veznim fudbalerom, a italijanski mediji već nagađaju ko će to biti.

Milanova ekipa prema Adrianu Gallianiju i treneru Massimilianu Allegriju skoro da je spremna za narednu sezonu, jer nedostaje još samo jedan vezni fudbaler, koji će moći da igra ispred odbrane.

Verovalo se da je Riccardo Montolivo doveden da igra na toj poziciji i zameni Marka Van Bommela, ali Milan je u potrazi za zadnjim veznim, koji će moći kvalitetno da zameni Bommela.

Milan se povezuje sa poljskim golmanom PSV-a Tytonom, ali je Galliani demantovao ove spekulacije: "To nije istina, tražimo jednog zadnjeg veznog fudbalera". Italijanski mediji već uveliko nagađaju imena koja bi mogla to da budu.

"Il Corriere dello Sport" tvrdi da Milan prati fudbalera Reala Fernanda Gaga (26). Gago je proveo prošlu sezonu na pozajmici u Romi, ali se vratio u Madrid jer Roma nije otkupila njegov ugovor. Gago nije u planovima trenera Mourinha za narednu sezonu, možda je to prilika za Milan.

List takođe navodi Lucu Cigarinija kao potencijalno pojačanje. Cigarini igra u Napoliju i ima 26. godina. 

Milan je zainteresovan i za Nurija Sahina (23) iz Real Madrida. Sahin je vezan za Real ugovorom do 2017, ali može da napusti klub kad god on to želi. "La Gazzetta dello Sport" navodi da je pored Sahina još jedan fudbaler madriđana na meti Milana, Lassana Diarra (27), koji će sigurno da napusti klub. Novine takođe navode da su kao alternative za ovu dvojicu veznjaka, Sandro (23) iz Totenhama i Nigel de Jong (27), iz Manchester City-a, ali ove igrače će biti mnogo teže dovesti.

U međuvremenu, "La Gazzetta" tvrdi da se Mathieu Flamini  predomislio i da želi da ostane u Milanu, iako je Galliani rekao da je karijera Flaminija u Milanu završena, očigledno je da Flamini želi da ostane i dalje u Milanu.

Ako se ispostavi da Flamini ostane u Milanu onda će i zvanično prelazni rok za Rossonere biti završen.
Noviji Stariji