Kalinić presudio Udineseu (VIDEO)

Milan je na San Siru u 4. kolu Serije A savladao Udinese sa 2:1 u susretu koji će se pamtiti po sjajnom izdanju Nikole Kalinića, dva poništena gola zbog video tehnologije.

Već u desetoj minuti, Lasagna je matirao Donnarummu ali je njegov gol poništen nakon pregledanog snimka, na kojem je utvrđeno da se fudbaler Udinesea nalazio u ofsajdu.

Igrao se 22. minut kada je Milan poveo sa 1:0. Svoj prvi gol na utakmici postigao je Nikola Kalinić, koji je danas prvi put bio starter za Milan u Seriji A. Međutim, samo šest minuta kasnije Lasagna je ponovo zatresao mrežu domaćih, ali ovoga puta je gol priznat.

Primljeni gol nije uzdrmao Rossonere, koji već u 31. minuti ponovo dolaze do vodstva. Svoj drugi gol na utakmici postigao je Nikola Kalinić, koji je tako najavio da će ove sezone biti efikasan i u novom klubu.

Nikola Kalinić je u 82. minuti postigao i treći gol za Milan, koji su navijači uveliko proslavili sve dok nije upotrijebljena video tehnologija. Pregledani snimak je pokazao da je hrvatski napadač bio u milimetarskom ofsajdu, pa je rezultat ostao 2:1.

Do kraja utakmice nije bilo pogodaka, pa je Milan upisao svoju treću pobjedu u Seriji A ove sezone, a Udinese treći poraz.

Rossoneri su četvrti na tabeli sa devet bodova, dok je Udinese 12. sa tri osvojena boda.





(Sportsport.ba)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji